alpene as
Copyright © Verbier St-Bernard

Om Alpene AS

OM ALPENE AS

Alpene AS er et reisebyrå som er spesialisert på å skreddersy konferanser og skireiser til skidestinasjoner verden over. Som landets eneste rendyrkede arrangør av firmaturer til Alpene har vi siden 2002 bygget opp en kunnskap rundt dette segmentet som er unik.

Vi har ressurser og kunnskapen til å håndtere store grupper, samtidig som vi også arrangerer små og eksklusive reiser. Verdien er like viktig som gleden. Hver tur skal skape varig verdi for ditt firma som helhet og for hver deltaker personlig.  Vi tenker nytt og kreativt og tilbyr «Det lille ekstra» på våre reiser.

Vi tar hånd om våre kunders arrangement fra begynnelse til slutt. Alt fra fly, transfer og hotell, til skileie, aktiviteter, måltider og guider. Vårt mål er at kunden under reisen skal bruke minst mulig tid på planlegging og gjennomføring, og isteden kunne rette fokuset mot sine kunder og ansatte.

På kontoret i Oslo sitter våre dyktige medarbeidere som jobber heltid med produksjon av reiser slik at vi kan imøtekomme enhver forespørsel på en profesjonell og rask måte. Dette kombinert med våre spesialutdannede reiseledere og guider resulterer i at vi kan tilby det mest profesjonelle alternativet for deg som ønsker å ta med dine kunder eller ansatte til Alpene.

Våre kunder er både nystartede og veletablerte bedrifter fra forskjellige bransjer – Advokater, IT-konsulenter, bank og finans, håndverkere, revisorer og selgere mfl. Felles for alle er at de har en hektisk hverdag og en lidenskap for skikjøring.

Alpene AS stiller med reisegaranti via Reisegarantifondet.

Ønsker du mer info, et uforpliktende tilbud eller å bestille alpereise?