FIRMATUR ALPENE
IGLOO KONFERANSE
Copyright © Engelberg-Titlis
Firmatur
Copyright © Courchevel Tourisme/David André
FIRMATUR ALPENE
KONFERANSE I FJELLENE
Copyright © Engelberg-Titlis
FIRMATUR ALPENE
Copyright © Engelberg Titlis
FIRMATUR ALPENE

Firmatur

Firmatur til Alpene - vår kunnskap er din trygghet!

Alpene AS tilbyr et skreddersydd program til deres konferansereise utifra individuelle ønsker og behov, og organiserer alt fra reisens begynnelse til reisens slutt. Vi tar aktivt del i planlegging og tilrettelegging av reisen og kommer med forslag til innhold og aktiviteter. Vi legger vekt på høy kvalitet på våre arrangementer.

Hos oss kan du føle deg trygg på at din bedrift eller dine kunder får maksimalt utbytte av arrangementet vi organiserer. Vi har den nødvendige kunnskapen, erfaringen og de rette kontaktene som skal til for at alpeopplevelsen skal bli hundre prosent vellykket. Vi leverer en profesjonelt gjennomført reise med en personlig «touch». Vår målsetting er å realisere din Alpedrøm.

Et firmaarrangement i Alpene er mer enn bare en samling av medarbeidere eller kunder. Det vil kunne gjenspeile bedriftens ledelsesfilosofi, kreativitet og evne til å ta vare på ansatte, kunder og forretningsforbindelser. Det er derfor svært viktig å velge gode samarbeidspartnere og å planlegge Alpeturen nøye.

VI SES I ALPENE! 

Ønsker du mer info, et uforpliktende tilbud eller å bestille alpereise?