Andermatt Sedrun


Andermatt og Sedrun kobles sammen - Rullende afterski på skinner.

Skrevet av Erik Brungar, 03. oktober 2017

Andermatt og Sedrun kobles sammen for å bli den største skiregionen i det sentrale Sveits - hva med å avslutte skidagen «Train style» på det nye afterski-toget mellom Andermatt og Diesentis?    

 

Andermatt og Sedrun i Sveits kobles sammen sesongen 2017/2018 med 2 nye stolheiser, og blir med det den største skiregionen i sentrale Sveits med 120 kilometer løyper og 24 heiser! Sesongen 2018/2019 vil i tillegg Sedrun bli koblet opp mot Andermatt med en ny gondol og utbyggingen er da komplett.

I kombinasjon med snøsikkerhet og unike off-piste muligheter blir dette en av de mest spennende skidestinasjonene i Sveits. I årene fremover skal det i tillegg investeres over en milliard kroner for å modernisere og videre utvide de to skiområdene.
 

Rullende afterski på skinner.
 

Sveitserne har alltid vært innovative og best i verden på tog, og nå har de kommet opp med en fantastisk idè for tørste alpeturister. 2 ganger om dagen (i begge retninger) kan du reise «partystyle» på det nye ombygde Après-ski Zug mellom Andermatt og Disentis. Den rullende bartenderen Victor serverer kald øl, schnaps og afterksi-låter, og i helgene fyrer en DJ opp stemningen i togkupeen. Som en bonus er toget også gratis for alle med gyldig heiskort.


Photo copyright Valentin Luthiger.

Se også:
Mer om Skiarena Andermatt Sedrun Masterplan: http://www.skiarena.ch/fileadmin/user_upload/SkiArena_Masterplan_.jpg